Friday, 5 September 2014

CAKE Senduk_besi

Assalammualaikum wbt

hai mommies and frens :)
masih lg dlm mood shopping???heee....
saba2...kite tgu next gaji ye...nnt de opening butik lagi..aiyooooo
ok..ummi nk review pasal senduk besi ni...pe tu??? SENDUK BESI??
yup...
actually ni ialah nama Ig pembuat kek ni..
ya allah..sejujurnya..mememang sedap tau..ummi xdpt komisen pun tau wat review  ni ye..ikhlas ni...
last saturday kan, ummi pe aqiqah kawan ummi.. ank perempuan die. amna an-nur .. masa kt umah kwn ummi ni, ummi ternampak la owner ig SENDUK BESI ni tgh sibuk siapkn red velvet cake...
aiyyo..rugi ummi xdapat rasa..
walhal...mlm jumaat tu, ummi dh pun amik cake ummi...tapi xsempat rasa...
balik kenduri..terus potong 1slice!!!sedappppppp
trs ckp kat abi "tolong amik piring lain ye..xmo share sbb sedapppp sgt!!!"

sape perasan ummi mmg obsessed ngn jubah dr bellaammara kan..heeee..so, ummi request la pada kak iza ni..utk buatkan kek yg ala-ala jubah yg ummi pakai.red color..

jom tgk kek ummi tempah

kek TIARAJUBAH
if frens nk tgk hasil tgn kak iza ni,bola la ke if beliau senduk_besi or Fb beliau di lovelybaked4u
jom ummi share kek yg yummmy. selamat mencuba n membeli :)





till then,
xoxo

No comments:

Post a Comment

Nuffnang Ads

Press

 

Template by BloggerCandy.com