Saturday, 21 May 2016

MEKKEMBANG COTTON DI AIDILFITRI 2016

Assalammualaikum wbt

hai semua :) sihat?alhamdulillah...xlama lagi dh nak masuk Ramadhan..Alhamdulillah dh selesai pun puasa ganti pd tahun lepas..Korg, perasan x???
tahun ni kan..meriah sgt KOLEKSI RAYA 2016 di Instagram!!!!
rasanye umi nk tukar instagram ke INSTAGERAM  heheh..bkn ape, geram tgk macam2 koleksi yg ada!! tapi jgn kite lupe bajet kite..BELANJAWAN kite tau..kang kite galak membeli, lps raya, puasa lagi :P


ok...                


ADA APA DENGAN MEKKEMBANG COTTON


Sape yg mmg cotton lovers mmg korg dh tau kan kelebihan cotton :) Tapi ape lebihnya MEKKEMBANG COTTON ni??
hah meh nk listkan kelebihan depa ni..sbb umi mmg reg customer dorg..hehehe..mcm2 design umi try tp kan la ikut kesusaian badan..heheh
  • Koleksi Cotton mereka mmg 100% cotton
  • SIAP 24JAM!!!
  • Design terkini dan tak lupa dgn design yg simple tapi tampak manis dan ayu
  • Staff mereka sgt membantu :)

Nah..ni nk share cite..heheheh..depa ni nnt akan adakan FASHIONSHOW utk RAYA COLLECTION :) bersama artis jemputan Izreenazminda



SO, sape yg dt invitation tu bole la p :)



till then,
xoxo

p/s: RAMADHAN dh dekat kawan2 :)

No comments:

Post a Comment

Nuffnang Ads

Press

 

Template by BloggerCandy.com