Saturday, 16 July 2016

TASKA ZAZA di MAJALAH PA&MA

Assalammualaikum wbt :)

hai semua..dh kenyang makan open house?? heee...alhamdulillah...
korg!!!umi gembira n syukur sgt sbb taska aisy kan dpt good review!!! TAHNIAH TZC Playhouse and TEACHERS!!!

alhamdulillah...korg if nk bc, kena la beli majalah PA&MA edisi Ogos2016 tau hanya RM8 je :) Edisi kali ni banyak membincangkan pasal penyusuan..Dari mula lahirnya bayi, hingga la cara penyimpanan bg ibu yang bekerja..Utk ibu yg selalu kerja luar pun ade TIPS yg hebat!!secara keseluruhannya sgt informatif!!!
Wpun umi dh stop pumping sbb aisy dh 3yo, tp ilmu penyusuan umi xterhenti kt sini, sbb byk lagi yg perlu umi perbaiki utk adik aisy insyaallah wpun now ni xpregnant lg. heee...


OK, berbalik pd cite taska aisy ni kan....bg kwn2 yg slalu bc ngomelan umi, mesti tau psl taska ni..
alhamdulillah mmg yg terbaik bagi aisy...syg nk tglkan taska ni..teachers sume sgt baik...mmg dorg ni penyanyang!! Macam2 aktiviti ade setiap bulan..tp sbb aisy ni slalu ponteng..heeee byk la rugi..heheh.. Aktiviti dorg, sgt best..as a parent kan, mmg rs teruja sgt..ke sbb ms umi kecik xrasa cmtu..heheh..


ni umi share antara aktiviti kt taska ni :)





n ni umi share keadaan taska :)





Kawan2, bola bc dgn lebih lanjut ye nnt..beli tau mag ni!!

till then,
x0x0

No comments:

Post a Comment

Nuffnang Ads

Press

 

Template by BloggerCandy.com