Monday, 13 February 2017

DROPS OF YOUTH™ YOUTH CONCENTRATE 2nd bottle :)


Assalammualaikum wbt 

Hai semua...lm dh kot x update blog yg suram ni heee..mmg mcm2 berlaku...plg best ialah Aisy dh 4tahun..ni nnt umi cite :) Tapi psl DROPS OF YOUTH™ YOUTH CONCENTRATE ni, this is my 2nd bottle ye..Yang sblm ni dh nk abis..so, umi beli la yg botol kecil sedikit :) sbb ape umi repeat? 
Sebab, sesuai dgn kulit umi..cara pemakaian pun mudah..bile bangun pagi nk cuci pun mudah..Rasa kulit lembap je :) dan tak kering mcm sblm ni :) tp pd masa yg sama umi minum air 2-3l sehari :)



Benefits product ni, xlarat dh nk cite lg sbb dh byk kali update psl ni :P . SO, utk geng yg mempunyai masalah yg sama, mgkn bole try product ni ye :) nk raya kan nnt so, umi nk jg kulit kononnye :P
walhal ganti pun xabis lg :P


till then,
x0x0


nnt umi cite lg psl skincare yg lain ye :-*

No comments:

Post a Comment

Nuffnang Ads

Press

 

Template by BloggerCandy.com