Tuesday, 9 May 2017

Sahabat di Kolej UKM

Assalammualaikum wbt


hai semua :) sihat?cmna awal minggu ni..hee sume ok ke?esok cuti umum kan :)
nk throwback jap la..heee ms di UKM (2004) if xsilap la..hee umi dok kolej baru ms semester ke2 (berpisah dr kawan2 umi di kolej lama). xde kawan la..tp umi suke tgk sorg ni sbb die ni rajin study...
pkl8 am je dh dok kt meja baca buku.sume pun on time je buat..mmg tiap sem, die score je la kan...

slowly umi jd kawan ngn die ni...pastu umi tnye cmna cara die study..hee pastu die pun share ngn umi la cmna teknik study yg betul.alhamdulillah umbi berjaya ikut wpun umi tertinggal jauh heee..
kami bkwn sampai umi sambung master n die pun skali..pastu umi dh keje still lg berhubung...smp la ni la kami tetap bersahabat..dr bangi ke pendang ke sarawak ke penang jauhnya nilai persahabatan kami.. tp allah tetap jg hubungan kami :)

ni la kawan umi tu  :)



yg umi bangga dgn die  ni...die ade perniagaan sendiri..MARYAMKHADIJAH :) nnt kwn2 bole la visit ig depa ye :)








till then,
x0x0

No comments:

Post a Comment

Nuffnang Ads

Press

 

Template by BloggerCandy.com