Monday, 5 June 2017

Tudung or Shawl Raya 2017

Assalammualaikum wbt,

hai semua :) cmna ramadhan kali ni? alhamdulillah sume ok kan...heee
ok, umi nk share la utk raya kali ni, umi pilih Naelofar Hijab utk koleksi raya 2017 umi :)
baju pulak beli kain n umi tempah je heee..jimat cket :)

tapi posting ni, nk ngomel pasal tudung raya 2017...yeayyy... since dh berumur ni heee...umi xmmpu nk bergaya cm org muda..umi lebih suka shawl semi instant sbb mudah nk digayakn di pagi raya especially :) so, setakat ni umi dh grab 5 helai la heee..


2helai dr Ramadhan Collection iaitu Latiffa :)




3helai dr Moment Collection :)



koleksi ni umi beli kt goshop je heee....sbb rs harga die cm berpatutan utk umi  :P
umi senang sgt dgn Naelofar Hijab ni sbb rs mudah hee...actually kebanyakkan koleksi NH ni umi beli time sale je  :) and paling penting bole pakai utk p opis jugak :)

pstu kan bile tgk kt IG memasing ni mmg napsu tu membuak2 hahaha..tp kena igt kang pokai umi nnt..so, umi share sini je ye...mn tau kengkawan yg lain berminat nk carik shawl raya kan :)



1. New Rose & Serenity by Amirah Sulaiman #1

ShawlbyVsnow

2. Euphoria Raya

Sugarscarf

3.SofeaRose




Design shawl from SofeaRose ni pun menarik hati umi sbb warna2 die sgt best...ade pastel color, earth color..cm sesuai sgt dipakai time raya n bila2 masa shj..harga pun berpatutan tau :) if xsilap dr 75rm de yg sale item tu rm49 mn tau nnt raya lagi murah ke :)




kwn2 cmna?persiapan raya? if de lagi yg menarik nnt umi share sini ye  :)


till then,
x0x0

No comments:

Post a Comment

Nuffnang Ads

Press

 

Template by BloggerCandy.com