Tuesday, 10 January 2017

January 2017

Assalammualaikum wbt :)

hai semua...Happy New Year!!! yeayy...dh masuk minggu ke2 tahun ni kan...





So far, sume berjalan lancar..progress study umi pun mmg cun..sbb rajin dtg UKM n buat keje :P
heee...lagipun now, mggu exam kan..so, abi mmg pulun je dgn study group die..heheh.
paling pun ialah...umi non-stop makan...heheh...

saje nk ngomel kt sini..heheh..psl bodyshop tu nnt umi review lagi tau...so far nmpknye ok dgn kulit umi n abi pun puji sesuai...n now pulak tgh try scrub Himalaya.hee...skrng ni byk kes pasal skincare yg banyak kt pasaran mcm cendawan tumbuh...tapi kite xtau samada lulus KKM atau x...
So, umi amik langkah paling selamat ialah beli product yg de kelulusan KKM dan sesuai dgn kulit umi..Ini bole mengelakkan kerosakan kulit muka kite n kurangkan pembaziran duit :)

ehh..panjang pulak ngomelan umi kan..hehhe..sat, nk bubuh kata2 semangat utk semua :)





till then,
x0x0


p/s: about the STEP tu, jgn pernah kite bandingkan STEP kite dgn org lain sbb xsemua sama tp igt yg Allah ada utk tolong kite
:-*

Nuffnang Ads

Press

 

Template by BloggerCandy.com