Wednesday, 11 July 2018

Esok yang baru

Assalammualaikum wbt


hai semua....cmna raya semua?heee ke masih ade yg berpuasa enam heee sbb umi masih lagi ni usaha nk habiskn hehehe..ok la sj nk ngomel pasal ESOK...smlm masa nk tunggu masa berbuka, umi dok pk ehhh rupanye sempat masak utk mkn malam cuma rushing la...pastu pk lagi ehh ni lg byk jimat n seronok mkn suap aisy kt umah sbb if mkn luar, abi yang handle aisy...pastu pk lagi ehhh rs tenang la makan sesama ni sbb keje kan pastu weekend kdg umi joint event larian dh byk masa habis cmtu je...balik pulak dh penat xsempat layan aisy.. so umi pun pk ESOK!! ye ESOK!!! pe yg umi nk buat...so umi btau abi plan umi utk esok...wpun plan cmna pun if ALLAH xizinkn benda itu berlaku maka xjd la ape yg kite plan tu...usai berbuka n solat semua umi sambung layan perasaan..ade satu perasaan ni tp sukar umi nk zahirkan...umi rindu pd arwah nenek..sgt rindu!!!paling rindu ialah bebelan dan cubitan nenek!! sbb itu yg jdkan umi lebih berdisplin!! sbb ibu ayh keje so balik sekolah byk masa ngn nenek :) umi xnafikan yg ibu ayah juga mencorakkan peribadi umi..tq semua...

ESOK yg baru bagi umi ialah kite dikurniakan kesihatan yg baik dimurahkan rezeki yg diberkati olehNYA... So kwn2, jgn pernah menyesal dgn ape yg kite dh lalui...amik dr sudut positif n baiki diri :)

till then,
x0x0

No comments:

Post a Comment